PayPal

PayPal
https://www.youtube.com/embed/VqtuhT5Mr14 Kurs obuhvata sledeće teme: Multimedijalni kurs PayPal po promotivnoj ceni od 1.200.- din (1,800)možete naručiti ako popunite sledeću narudžbenicu ili pređete u Prodavnicu  
More

WooCommerce

WooCommerce
https://www.youtube.com/embed/dQNyIPtYeSc Kurs obuhvata sledeće teme: Multimedijalni kurs WooCommerce po ceni od 1.200.- din (1.800) možete naručiti ako popunite sledeću narudžbenicu ili pređete u Prodavnicu
More

Android za telefone

Android za telefone
Bez obzira da li ste početnik ili želite da usavršite svoje poznavanje Android sistema, ovaj kurs će vam pomoći da još efikasnije koristite svoj telefon ili tablet računar. Lekcije obuhvataju osnovne operacije poput telefoniranja i slanja poruka a zatim slede upotreba adresara i kalendara kao i korišćenje mobilnog Interneta. (more…)
More

WEB Design (Ps+Dw)

WEB Design (Ps+Dw)
Ovaj kurs će vam pomoći da samostalno kreirate svoj WEB sajt i pri tome iskoristite Photoshop i Dreamweaver. Početne lekcije su posvećene planiranju i optimizaciji sadržaja a zatim sledi njihovo prebacivanje u HTML. U nastavku kursa ćete savladati upotrebu CSS-a, primenu šablona, proveru koda i sve što je potrebno za konačno objavljivanje vašeg novog sajta. (more…)
More

WordPress

WordPress
WordPress pokreće milione Web sajtova a ovaj kurs će vam pomoći da savladate sve njegove funkcije. Početne lekcije obuhvataju osnovne principe rada kao što su instalacija programa, kreiranje priloga i stranica dok se u nastavku obrađuju teme poput upotrebe šablona, dodataka itd. Na kraju ćete naučiti kako se održava i obezbeđuje WordPress sajt. (more…)
More

Windows 8

Windows 8
Windows 8 predstavlja značajno unapređenje u odnosu na prethodne verzije, što znači da ga sada možete koristiti na različitim uređajima, pristupati podacima koji se nalaze na „oblaku“ i svakodnevni rad učiniti još sigurnijim. (more…)
More